hari tu........................

p/s : * = tlg bace dgn

hari tu kan..........(*nada yg sgt2 gedix)
sy kuar la ngan kwn2.........
kwn2 dr kolej........
nak g tgk movie nightmares ni (*nada excited)
grak la ptg dr kolej...................
sblom trus ke Pavi tu kami sume mencari masjid hijau (hijau atau biru ek? dah lupe la..) untuk menyerahkan borang streamyx....
eh ! awak2....bkn nak bg borang streamyx tu kat masjid....tp kdai tm tu DKAT dgn masjid tu (*nada tercungap2)

fahimtum??
bagus....................

pastu bole sesat plak kat sekitar bangi/kajang tu dok cari masjid tu....
xsah kalu kiteowg x pusing 24 jam kat sume bulatan (sbb xtau nak masuk lorong mane)
nasib bek dah boh minyak...(rm20 je pun)
sampai je kat kdai tu tu........tbe2 die kate "adik kna anta borang ni kat main office..kami ni dealer je"
walaupun kami agak marah dan agak nak mencarut !@#$%^&*()...naseb bek iman di hati tebal lagi mase tu....tq ustaz/ah di kolej tercenta !

pastu trus grak g Pavi....(*nada sayu)
xde mase r nak g main office...xde mood....hujan pun lebat yg amat....
sampai je kat Pavi....trus g lepak....mane xlepaknye....
movie kol 9.5o pm ye awak2....kami sampai kol 6 pm.....3 jam 50 min tu nak wat pe??? cakap !!!
kami dok tercongok je la.....
bile lapar g mkn...
bile nak buang g toilet....
bile letih cari tmpt duduk...

(3jam 40min berlalu...........)

lepak la kami di depan panggung menunggu panggung no 9 bukak.....
yeah dah bukak ! (5 min lepas tu la)
masuk la......

(maaf xle nak cite...tgh tgk movie ni....xle cetak rompak)

(movie abes sejurus 1jam 4omin berada di dalam panggung)

fuh cite tu mcm sherlacker....
mule2 start dah wat aku menjerit....
yg herannye....nape suare aku ngan sowg kwn aku ni je yg dgr ???? (adakah mereka xtakot atau mereka bisu??)
kiteowg bedua ni bkn men la menjerit...tutop mate.....tp duaowg kwn aku lagi satu 2 xmenjerit...tp mate xbekelip....dahsat !!!
(nak tau cite die camne...g tgk sndiri !)

lepas je abes movie...
trus ade org yg xdikenali msg aku....
siap berbahasa arab....
aku pun jwb la balik....(dlm bhs arab gak)
byk kali gak la men msg ngan diew....
tp bile aku msg "ismi izzat" pada msg yg ke lima.....die xreply dah...
bagus !!!

sampai uma trus tdo !
ingatkan xle tdo mcm mase aku tgk paranormal activity ari tuh....
tp bile Allah di hati...
sumenye indah...xde takot2....

dah tu je.....
kowg expect aku nak cite pe lagi?


! أشكركم على القراءة

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 berceloteh.:

tangan said...

haha.ngeng la.high expectation betul aku

e j a t ? said...

hahahahaha.....
lalala~