Cerita Hari Hari..

seronoknya.....
hari2 kuar g shopping.....
setiap hari bertukar pasangan shopping....hahaha
pas exam ni nak kuar dgn yang tersayang utk kali kedua.....
kali pertama die kate nak blanje buka pose......
kali kedua ni die kate nak blanje baju raye !!! wah ! selamat hari raya....
aku dapat kuar dating sbb uitm xcuti lagi....hahahahahah (ade makne tersembunyi tu)
walaupun kuar dating meeting.....
aku sempat pulang ke uma utk berbuka bersama usrah....
terawih bersama usrah...
tapi setiap hari time tazkirah ramadhan kat masjid aku ngantuk...
juling mate aku dibuatnya.....
tapi aku kuatkan semangat dan iman sbb seronok dgr tazkirah ramadhan...
walaupun 15 min tp padat dgn ilmu.....
balik terawih mkn kuih lagi....
aduyai....
makin comel aku time pose ni.....
suke suke suke suke suke !!!!


ble aku nak dok uma ni????asik bejalan je keje................


! أشكركم على القراءة

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 berceloteh.:

cik hasma said...

hamboiii...ejat..amik kesempatan erk atas kesenangan pompuan..nk kne cubit ni..rupanyer.dlm diam ad sugar mummy gak cm zarif..ahaks...

m u l u t m u n c u n g said...

eh...
zarif punye sugar mummy tu bkn anda ke????

cik hasma said...

hahaha..eark????
sape weyh..ni yg nk jeles nih..
btw.jgn la selalu mkan duit org,,
nnt termakn budi paayah eah...hehe







padahal ak jeles snanyer!!